Hoppa till sidans innehåll

GSS Aktuellt Nr2 2021

30 AUG 2021 22:53
med kallelse till Höstmötet den 4/9 kl:15.00 ~
Kom och möt styrelsen. Lyssna på vad styrelsen vill och deras målbild. Ställ frågor och var delaktig. Ät en lättare middag i trevligt sällskap.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2021 22:53

ORDFÖRANDE HAR ORDET

Var Stolt över  Gefle Segel Sällskap  och att Du är medlem i ett av Sveriges äldsta segelsällskap.

Det känns stort och ärofyllt att jag har fått förmånen att bli ordförande för  Gefle Segel Sällskap.  Jag är en sådan person som följer mitt hjärta och gör saker som jag känner glädje för. Det har varit ett roligt första halvår där jag ser att det finns utmaningar och det är en del av det som attraherar mig.

Det är många som är engagerade i  Gefle Segel Sällskap  och har synpunkter och idéer på hur det ska skötas. Det är jag van vid och tar det som en kraft. Mycket arbete ligger bakom allt vi gör. Det är bra att vi tycker olika för det utvecklar Gefle Segel Sällskap.  Jag lägger ingen energi på det som varit, lägger tid på det som kommer framåt. Alla har ett behov av att bli sedda, utmanade och tro på olika målbilder och visioner. Vi i styrelsen har en tydlig vision och om målbild vart vi står om tre år.  Gefle Segel Sällskaps  samlade kraft kommer som alltid genom medlemmarna så bidra till bra verksamhet genom ditt engagemang.  Gefle Segel Sällskap  ska vara en förening man ska känna stolthet och glädje att vara del av.

Var Stolt över  Gefle Segel Sällskap.
Carl-Magnus Sångeclint
This is a mailto link

> Läs mer

Skribent: Linda Seitola Gunnarson
E-post: Adressen Gömd

 ICA_Supermarket_Stromsbro.jpg

Sarahs.jpg

Seglarbaren Logga.jpg

 

   

  

 

TACK !

 

 

 

Postadress:
Gefle SS - Segling
Gävleborgs Idrottsförbund, Box 975
80133 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Gävlebingo banner utg 1