Hoppa till sidans innehåll

GSS söker seglingsledare och funktionärer

15 APR 2021 19:19
För att klara att genomföra våra interna och externa kappseglingar nu och framöver inom GSS behöver vi bli fler personer ...
  • Skapad: 15 APR 2021 19:19

imagedmvd.png

Hej Seglar vänner!

En ny seglarsäsong är på intågande, och som alltid planerar Gefle Segelsällskap att genomföra Torsdags-seglingarna på ett likartat sätt som tidigare år och med en final som
går av stapeln under september månad. Det innebär att vi kommer att genomföra 3
seglingar under juni månad och 4 seglingar under augusti månad samt en avslutande Torsdagssegling 2 september och även en final första lördagen i september.
Högtidsregattan kommer gå av stapeln 21 augusti. Vi kommer också att genomföra ytterligare en SRS regatta i någon form den 19 juni, för att utöka antalet seglingstillfällen.

Utöver det, om pandemin tillåter, kommer Gefle Segel Sällskap stå som värd och genom-föra Svenskt och Nordiskt Mästerskap för 2.4mR, samt RiksCup för RS-Feva senare i höst.

Är det så att man är mycket aktivt deltar i många Torsdagsseglingar, så får man räkna som sämst en 3:e plats eller det ”medel-snitt” på samtliga Torsdagsseglingar som man deltagit i, om det skulle vara lägre än 3 vid det tillfället som man är seglingsledare.

För att klara att genomföra våra interna och externa kappseglingar nu och framöver inom GSS behöver vi bli fler personer som är villiga att lära sig leda t.ex en Torsdagssegling och bistå som funktionär vid våra externa seglingar. Detta är ett utomordentligt trevligt sätt att utföra sin ”arbetsplikt” gentemot klubben på. Nedlagd tid får bokföras i pärmen i annexet som utförd arbetstid.

För de som är intresserade men tycker sig ha för dåliga kunskaper kommer vi hålla en utbildning/informations kväll hur man genomför exempelvis en Torsdagssegling inom GSS.

Intresserade kontaktar undertecknad.

Patrik Karlsson, Seglingsansvarig GSS,
Tel:070-6887229 eller Epost:This is a mailto link

Skribent: Linda Seitola Gunnarson
E-post: Adressen Gömd

 ICA_Supermarket_Stromsbro.jpg

Sarahs.jpg

Seglarbaren Logga.jpg

 

   

  

 

TACK !

 

 

 

Postadress:
Gefle SS - Segling
Gävleborgs Idrottsförbund, Box 975
80133 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Gävlebingo banner utg 1